MAGFORMERS

Els Magformers  són un joc de construcció magnètica que consisteix en peces de forma geomètrica que s’uneixen entre si per mitjà d’imants. La seva forma i unió permeten crear construccions en 3 dimensions amb molt volum, i hem comprovat que és una cosa que encanta als nens!

 

Molts professors ens diuen que els Magformers són la joguina més popular de l’aula, i molts pares afirmen que si els seus fills haurien de quedar-se amb un únic joguina, serien els seus blocs magnètics.

 

La peça Magformers impressiona ràpidament la força dels imants. És gairebé màgic la forma en què les formes fan espetegar i s’ajunten. Simplement cal apropar les peces i es connectaran instantàniament en el moment en què es toquen.

 

Pot ser que estiguis familiaritzat amb jocs de construcció o peces magnètiques. Si és així, t’adonaràs de que tot i la gran qualitat del producte, els Magformers són més barats que la majoria d’ells.

 

BENEFICIS DEL JOC

Aquest joc fomenta el pensament crític, el raonament deductiu, i fa que els nens pensin científica i matemàticament mentre exploren seu costat creatiu. Els nens poden aprendre nou vocabulari, així com noves formes i estructures.

 

No els porta molt de temps descobrir que poden fer estructures en 3 dimensions, que és on la diversió comença.

 

Es poden construir tot tipus d’estructures en 3 dimensions: coets, piràmides, estrelles, una pilota de futbol, ​​i tot tipus de creacions boges.

 

Què fa que Magformers sigui únic?

Magformers utilitza imants de neodimi (els imants més forts del món). Aquests imants suren lliurement en el plàstic en el qual estan encaixats. Els imants poden girar per connectar sempre i això és fantàstic perquè mai es té la frustració dels imants que es repel·leixen entre si.

 

Magformers està disponible en 14 formes geomètriques, 9 colors i 65 components totals. Actualment hi ha 31 sets disponibles així com un llibre d’activitats matemàtiques Magformers.

 

Tot això converteix a Magformerses en una joguina tan popular entre nens, pares i educadors, a més de ser la guanyadora de molts premis. El 2007 van rebre el premi Openheim Toy Porfolio Platinum i van ser guardonats amb el premi Millor Joguina Per Nens dos anys consecutius.

 

Ens encanta una joguina de composició oberta com aquest a causa de l’oportunitat que proporciona als nens perquè desenvolupin la seva imaginació i creativitat.

 

Si estàs buscant una joguina fabulosa per a un nen, Magformers és ideal. Li proporcionarà incomptables hores de diversió i aprenentatge!

 

Estem realitzant tasques de manteniment WEB.

És possible que els èstocs de productes apareguin incorrectes o inexactes. En cas que us interessi un producte podeu contactar amb nosaltres mitjançant email: brifor@briforpobla.com o trucant al telèfon: 973.680.543

Es posible que los stocks de los productos aparezcan incorrectos o inexactos. En caso que te interese un producto puedes contactar con nosotros mediante email: brifor@briforpobla.com o llamando al teléfono: 973.680.543

DISCULPA LES MOLÈSTIES