MONTESSORI I WALDORF

La metodologia MONTESSORI és àmplia i inclou moltes variants. Entre d’altres coses, proposa un enorme ventall de materials magníficament dissenyats per als aprenentatges. Estan agrupats en diverses àrees i són vàlids per acompanyar processos basats en l’experimentació i la manipulació directa, i es caracteritzen per tenir múltiples possibilitats d’usos i d’edats.

Els aprenentatges sorgits de la curiositat i la investigació, i desenvolupats a través de la manipulació, són significatius i profunds, de manera que Montessori inclou materials per al desenvolupament Sensorial, el Llenguatge, les Matemàtiques, la Botànica o la Geografia, sense oblidar l’àmbit anomenat Vida Pràctica. A BriFor coneixem bé i valorem aquests materials; amb la nostra selecció.

La pedagogia WALDORF fou creada pel filòsof austríac Rudolf Steiner el 1919. D’acord amb el seu plantejament, els infants han de disposar d’objectes poc definits pel seu joc, amb la finalitat d’estimular la seva imaginació i creativitat. Els seus materials estan el·laborats de la manera més artesanal possible i a partir de matèries primes naturals. També destaquen pels seus dissenys senzills, que apel·len a la natura i a les qualitats essencials de l’ésser humà. En la pedagogia Waldorf, l’activitat artística té un pes fonamental, no entesa com una assignatura específica, sinó com a part integrada en totes les matèries que es treballen. Els materials utilitzats en les activitats artístiques, siguin instruments musicals, aquarel·les o llanes, objectes per a manualitats, són de gran qualitat.

 

PRINCIPIS BÀSICS I COMUNS DELS MÈTODES D’APRENENTATGES MONTESSORI I WALDORF

• Guiar al nen/a cap a una educació basada en el respecte i la llibertat d’aprenentatge.

• S’aprèn a partir dels interessos dels infants amb l’ajuda de materials multi sensorials i acte correctius que faciliten l’autoaprenentatge i l’autoavaluació.

• Materials d’aprenentatge naturals, pintura no tòxica i amb dissenys simples.

• El joc com a eina indispensable de l’aprenentatge de l’infant APRENDRE que li permet JUGANT.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Estem realitzant tasques de manteniment WEB.

És possible que els èstocs de productes apareguin incorrectes o inexactes. En cas que us interessi un producte podeu contactar amb nosaltres mitjançant email: brifor@briforpobla.com o trucant al telèfon: 973.680.543

Es posible que los stocks de los productos aparezcan incorrectos o inexactos. En caso que te interese un producto puedes contactar con nosotros mediante email: brifor@briforpobla.com o llamando al teléfono: 973.680.543

DISCULPA LES MOLÈSTIES