PRIMERS JOCS DE TAULA: LA COL·LECCIÓ LITTLE DE DJECO (PART 2)

Recordes que la setmana passada vam estar parlant de la fantàstica col·lecció de jocs de taula per als més petits? Parlàvem de la col·lecció Little de Djeco, i ens van quedar pendents parlar-te dels 4 últims components de la col·lecció.

Seguim!

 

LITTLE ACTION

Edat: 2’5-5 anys

Jugadors: 2-4 (admet 1-2 jugadors més sense afegir res)

Temps: 10 minuts

Tipus: Accions i reptes

Habilitats: psicomotricitat gruixuda i fina, coordinació oculomanual, expressió d’emocions, regles del joc, coneixements (animals, recompte, major / menor que).

Per torns, cada jugador agafa una targeta amb un repte que haurà de complir. Es tracta d’accions de psicomotricitat com ara: passar un animal concret per darrere de l’esquena, encistellar un altre a la caixa, llançar un per tirar un altre, posar-ho sobre el cap i aguantar 5 segons o fer una torre amb dos d’ells. Són de diferent dificultat (alguns de vegades ens costa als grans) i això ho fa molt divertit. Quan es fa bé una acció, s’aconsegueix una medalla. El que tingui més en acabar-se totes (o el primer que arribi a les que acordem), guanya. És un joc de taula ideal per aquells nens/es que són molt inquiets i que els ho costa estar asseguts, però els hi va molt bé perquè van agafant els hàbits de les primeres regles, com per exemple esperar el torn, aprendre a perdre, etc.

 

LITTLE BALANCING

Edat: 2’5-5 anys

Jugadors: 2-4 (admet 1-2 jugadors més sense afegir res)

Temps: 10 minuts

Tipus: Cooperatiu i destresa

Habilitats: psicomotricitat fina, atenció, coordinació oculomanual, negociació, col·laboració, regles del joc, coneixements (animals).

L’ambientació amb els components és preciós. Es tracta d’un llac o una bassa a la qual, per torns, hem de muntar en comú posant una peça en estructures amb nenúfars i puntals perquè les granotes al final reposin al capdamunt. Si al final no s’ha caigut res, segons les instruccions, cada jugador guanya una fitxa. Una altra opció (competitiva) seria que guanyessin una fitxa per cada ronda que facin les seves accions i no caigui res. Little Balancing és un joc que triomfa especialment en els més petits, ja que fer torres amb coses és molt divertit per a ells. No obstant això, fins als 3 anys els pot costar fer-les sense que caiguin, però aquí entren en una edat en què la tensió que de vegades es caigui i altres no, els fa riure molt.

 

LITTLE ASSOCIATION

Edat: 2’5-5 anys

Jugadors: 2-4 (admet 1-2 jugadors més sense afegir res)

Temps: 10 minuts

Tipus: Atenció i velocitat

Habilitats: psicomotricitat fina, coordinació oculomanual, atenció, memòria de treball, raonament lògic, velocitat de processament, control inhibitori, regles del joc, coneixements (animals, ecosistemes, recompte, major / menor que).

En aquest joc de taula cal associar tres grans universos (discos amb una imatge: hort, prat i bassa) i un animal per a cada un (conill, vaca i granota, respectivament). Se li dóna la volta a una lloseta quadrada i tots han de associar ràpidament la imatge a un dels tres universos (per exemple, respectivament: rastell, poma i jonc). La forma d’associar és agafar l’animal que correspongui a aquest univers i col·locar-lo sobre el seu univers (sobre el disc). El que ho faci més ràpid, guanya la lloseta quadrada. I qui tingui més llosetes al final, guanya!

 

LITTLE MEMO

Edat: 2’5-5 anys

Jugadors: 2-4 (admet 1-2 jugadors més sense afegir res)

Temps: 10 minuts

Tipus: Memòria Habilitats: memòria, psicomotricitat fina, atenció, visopercepción, raonament lògic, velocitat de processament, regles del joc, coneixements.

Tenim 9 animals que s’hauran de memoritzar per ser el més ràpid en descobrir, en obrir els ulls, quin és dels nou el que està tapat amb la capseta. Qui ho endevini, agafa una fitxa. Guanya el que arribi a 5 fitxes (o bé el que tingui més, quan les fitxes s’acabin). És fàcil modular la dificultat: d’una banda, només cal reduir el nombre d’animals inicials. Si són 6 animals, serà més fàcil de recordar que si són 9. D’altra banda, també es pot modular contestant per torns en lloc de tots alhora. Els jocs de memòria agraden molt als nens perquè, normalment, tenen les mateixes o més possibilitats de guanyar que els adults.

 

LITTLE COLLECT

Edat: 2’5-5 anys

Jugadors: 2

Temps: 10 minuts

Tipus: atenció i percepció

Habilitat: psicomotricitat fina, atenció, visiospercepció, raonament lògic, velocitat de processament, regles del joc, coneixement (animals, recompte, verdures).

Little collect és la novetat del 2018 de la casa Djeco de la col·lecció Little, és un encantador joc de recol·lectar per a 2 jugadors de 2 anys i mig a 5, per jugar en família amb per pare o mare. Els petits conillets són golafres i per poder apropar-te a ells primer hauràs de ajudar-los a recol·lectar pastanagues i pèsols, però vés amb compte amb la guineu rondaire; el primer a completar el seu tauler amb 3 conillets, 3 pastanagues i 3 pèsols serà el guanyador.

 

Si teniu un forat per a aquesta col·lecció a casa, obriu-li les vostres portes. Els hi encantarà a ells i us enamorarà a vosaltres!

 

Estem realitzant tasques de manteniment WEB.

És possible que els èstocs de productes apareguin incorrectes o inexactes. En cas que us interessi un producte podeu contactar amb nosaltres mitjançant email: brifor@briforpobla.com o trucant al telèfon: 973.680.543

Es posible que los stocks de los productos aparezcan incorrectos o inexactos. En caso que te interese un producto puedes contactar con nosotros mediante email: brifor@briforpobla.com o llamando al teléfono: 973.680.543

DISCULPA LES MOLÈSTIES